Маркетинг

Цјеновник рекламног простора на Радију Светигора


За спонзоре емисија емитовање џингла до 30 секунди је 7 пута дневно
1 годину —- 1200 евра
9 мјесеци — 1000 евра
6 мјесеци —- 800 евра
3 мјесеца —- 500 евра
1 мјесец —— 200 евра

За спонзора тачног времена емитовање џингла до 15 секуди је 24 пута дневно
1 годину —– 2000 евра
6 мјесеци —- 1500 евра
3 мјесеца —- 1000 евра
1 мјесец ——- 500 евра
  • Спонзор емисије и спонзор тачног времена Радија Светигора.
  • Приложници могу своје прилоге, у оквирима својих могућности, уплаћивати на исти начин. Њихова имена ће бити уписана на списку свих приложника.
  • Донатори, такође своје добротворне донације могу уплатити на исти начин, у ову групу богоугодника биће уврштени појединци и фирме који буду донирали од 2000 евра па на више на годишњем нивоу.
  • Добротвори, у ову групу богољубљеника биће уписани у списак појединци и фирме који буду помогли са износом од 3000 евра па на више.

Сви дародаваоци богоугодници који буду помогли опстанак и даљи рад и развој радио Светигоре на добробит цјелокупног нашег народа српског у земљи и расејању, биће уписани у златну књигу богољубивих приложника и добиће захвалнице као и скромне поклоне.

Напомена

Обавјештења црквених општина и манастира, и других црквених организација, Црвеног крста, друштава која се баве хуманитарним радом, удружења за борбу против пушења, алкохолизма и наркоманије, удружења обољелих од тешких болести… објављујемо бесплатно 7 дана у току једног мјесеца, 4 пута на дан.

e-mail [email protected]


  • Инструкције за плаћање за Радио Светигора из Црне Горе:

Број жиро рачуна: 510 – 9835 – 23 , на име Метрополитен медиа, пословна јединица Радио Светигора, код Црногорске комерцијалне банке (ЦКБ)

  • Инструкције за плаћање за Радио Светигора из иностранства: